Victoriaanse telefoon miniatuur

We hebben weer een SOL (Scrappen Online) gehad en deze keer een soort van letterbak gemaakt, zodra deze gevuld en klaar is ga ik hem ook posten. Maar nu bezig met het maken van miniatuurtjes. Ben begonnen met een telefoon... vind hem zelf kei mooi geworden😍. Heb het bestand gevonden op de Facebook groep Miniaturen met de Silhouette en de cricut en is gemaakt door Kitty de Leeuw

Hij is echt heel mini 3x5 cm


Gebruikte materialen:

Het bestand van Kitty de Leeuw.
Silhouette.
Zwart cardstock.
IJzerdraad.
Gilding wax antiek gold.
2 splitpennen.
Kraaltje.
Distress collage medium.

Werkwijze:

Eerst het bestand gesneden uit zwart cardstock


Eerst maar even alles bij elkaar gezocht en alvast wat bewerkt met de wax. Met ijzer draadje en kraaltje de hendel gemaakt en alvast het snoertje gedraaid. Snoertje is een stukje kabel die ik van het bureau van mijn man heb gepikt... hopelijk mist hij het niet😂.


Hoorntje in elkaar gezet met snoertje eraan (zijn allemaal rondjes cardstock), ophang oogje geplakt en ook bewerkt met de wax. Plateautje in elkaar gezet en ook hier met wax wat accenten gegeven. Ook de split pennen bewerkt met de wax, dit worden de bellen.


De telefoonbasis gemaakt, snoertje en hendel eraan vast gemaakt, Paneelbasis zijn de grotere stukken die beginnen met de grootste en steeds kleiner zodat het net lijkt of er in het "hout" een rand is gefreesd. Draaischijf en bellen op "koperen" plaat gelijmd. Alles wat koperkleurig is is bewerkt met de wax, alles is dus papier muv de snoer en hendel.


Alles in elkaar gezet en om een beetje glans te krijgen alles bewerkt met de collage medium.


En dit is het eindresultaat, zelfs de hoorn en de hendel zijn beweegbaar...






Super cute, maak je ook wel eens miniatuurtjes deel dit dan even op mijn Facebook groep: Bianca's scraps

Liefs Bianca



Reacties

Populaire posts